Kategorier
Uncategorized

Fritstående badekar

Et fritstående badekar er ikke nyt, men populariteten er steget i og med det er blevet super moderne og flere har fået råd til det. Det giver et eksklusivt look som man ofte ser på film eller hotelværelser, hvor der står et fritstående badekar med guldfødder og guldhaner.

Det er dog ikke alle fritstående badekar der ser sådan ud der er lidt for enhver smag og det afspejler denne artikel også, hvor vi fortæller dig alt der er værd at vide om fritstående badekar, samt giver 10 eksempler på flotte og elegante fritstående badekar.

Inden du dykker længere ned i artiklen skal du være klarover at installation af denne type badekar kræver professionel hjælp fra en VVS’er og evt. anden håndværker. Brug knappen herunder til at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

De 10 bedste fritstående badekar

Herunder har vi udvalgt 10 fritstående badekar som er flotte, unikke, elegante og simple. En god blanding af badekar til alle typer badeværelse, personer og hjem. Find inspiration i vores anbefalinger eller find det badekar du vil have på dit badeværelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *